OWS - Olcsó WebSite Olcsó Weboldal Olcsó Weblap Cheap Website OlcsoWebSite.hu OWS Olcsó Weboldal Készítése, Website készítés olcsón Websitekészítés olcsón olcsón website olcsó website olcsó website készítés olcsówebsite készítés Megfelelő áron! Olcsó Weboldal Olcsó Honlap, Olcsó Website<br />
Olcsó Website<br />
Cheap Website

Olcsó / Ingyen Weboldal, Honlap, Website akár saját erőből (0 Ft) !?

Tartalomjegyzék

Igen, van 0 Forintos, azaz ingyenes megoldás is. Szerintünk csak rövid távra… Önerőből saját munkával tanulással.

Sokféle megoldás közül választhatunk, ahol ingyen vagy legalábbis közel ingyen Weboldalt készíthetünk Önmagunk számára. Azért mondom, hogy közel ingyen, mert ha például szeretnénk saját domain nevet (erről egy másik oldalon is talál írást, cikket), amivel nem a szolgáltatót (akitől ingyen kapja az erőforrásokat) reklámozza, hanem valóban az Ön oldalát, blogját, vagy Online megjelenését. 

Hangsúlyozom, ez kezdetnek nagyon jó megoldás. Ha valaki hosszabb távra, mint max. 1 év gondolkodik, akkor már nem az ingyenes megoldásokat javaslom. Ezt mindenki maga döntse el, mert biztos van, akinek az ingyenes megoldás hosszú távra is megfelel. De térjünk vissza a témához, hogyan tudunk ingyen vagy nagyon alacsony költségű weboldalt készíteni és fenntartani

Mikor Készülhet Egy WebSite Ingyen? Mennyibe kerül egy Weboldal?

WebSite készítés ingyen, Létezik egyáltalán ilyen? Feltehetjük a kérdést úgy is, hogy mennyibe kerül egy honlap elkészítése ma Magyarországon?

Talán készülhet ingyen vagy legalábbis közel ingyen egy weboldal, blog vagy online megjelenés. Igen, de igazán tökéletesen ingyen szerintünk soha. Bár igaz, ehhez meg kell húzni a határokat, hogy mit tekintünk ingyen (munkának) és mit nem. Mert ha magunknak is kell vele dolgozni, akkor már szerintem nincs ingyen. Azt az időt más termelő feladatra is használhatjuk.

Ha a befektetett tanulást, időt, energiát, pénzt nézzük, mire eljutunk oda, hogy saját weboldalt készíthessünk önerőből, akkor nem így van. Ez persze nézőpont kérdése, mert sok “ingyen weboldal” van, amit készítettek csak nem használják semmire – tisztelet a néhány kivételnek. 
Lehet, hogy ezek csak tanulás kedvéért jöttek létre, de lehet, hogy belefáradt a készítő és félbehagyta.

Persze ha ez az érték, akár 1% vagy akár 1 – 2 ingyenes honlap sikeres, akkor ezzel a készítő már elérte a célját.


Ahogy egy másik blogunkban olvastuk, nem kevesebb, mint minden egyes nap 547 200 új weboldal jön létre világszinten. Ezek közül sajnos csak 15-20%-a sikeres. De ez elég, ha a mi oldalunk is közöttük van. 🙂 Nem??? 

olcsó weboldal, olcsó website ingyen weboldal webserve.hu olcsowebsite.hu

Saját márka építés?

Ha esetleg saját domain nevet (mint pl.: https://webserve.hu vagy WeBizPro Group vagy éppen az olcsowebsite.hu) vásárol és használ, akkor minden munka amit belefektet például a honlapjába, már a saját márkáját építi

Ezen felül több lényeges és hasznos elem van, ami nem feltétlenül az ingyenesség mellett szól. De tény, hogy vannak olyan helyzetek, amikor az ingyenes megoldás is bőven elegendő lehet.

Tanuljunk Webfejlesztést vagy használjunk tartalomkezelő CMS rendszereket.

Ilyen költséghatékony megoldás például, ha valaki tanul, Webfejlesztést, programozást, Weboldal készítést tanul.  Ezekben az esetekben, például kiindulásnak és gyakorlásnak tökéletes megoldást nyújtanak az ingyenes website készítési lehetőségek. Ezekre most nem térek ki, mert nem ez a cikk célja. De ha az Olvasót érdekli, írjon nekünk egy e-mail-t.

Mit tud, miért jó vagy miért nem az ingyen Weboldal, mi is az…?

Azonban az ingyen Website témájára visszatérve, valóban vannak erre jó és nagyon jó lehetőségek, amik kezdésnek jók, s később tovább tudnunk lépni. Rövidesen készül erről írásunk, de addig is igyekszünk segíteni pár alap mozzanatban, ami szükséges a kezdéshez. Írjanak nekünk egy üzenetet, hogy mit szeretnének, hol tartanak, miben kérnek segítséget és igyekszünk benne mielőbb segíteni. A kezdeti lépések mindig nehezek és rossz irányba vihetik a kezdést, ami ritkán vezet sikerhez.

Ötletek elinduláshoz ingyen, saját weboldal esetén

Ha segítséget kérnek, mi abban tudunk segíteni, hogy javaslunk néhány kiindulási pontot, és ötletet, amit mi is megtapasztaltunk, mikor első próba oldalainkat csináltuk, a google-ben rákeresve a “saját weboldal készítése ingyen” keresési szövegre. 🙂 Jó, most már az olcsowebsite.hu keresés jobb lenne 🙂 🙂

Most már nem ez a fő fókuszunk. Weboldalakat készítünk, építünk kódolással low coding és zero coding megoldásokkal. Akár CMS rendszerekben mint pl.: WordPress vagy Drupal. Emellett HTML, CSS, JavaScript alapokon weboldalakat programozunk. Ezek ugyan nem ingyenes megoldások, mármint ha mi csináljuk :), de hatékonyságuk és eredményességük összehasonlíthatatlan az ingyenes honlapokkal szemben!

Mi az amit biztosan megéri megvenni, kifizetni, befektetni?

Ezen megoldásoknál a domain név, a tárhely, illetve CMS esetén az egyes sablonok vagy sablonkészítők díja, a website elkészítésekarbantartása, szoftverfejlesztéseknél pedig a fejlesztés díja is megjelenik . De ez itt már befektetés, befektetés a jövőjébe, a vállalkozásába, az ötletébe és annak sikerességébe, de megéri!

Szakma, de minden tanulható…

Amiket mi csinálunk ugyan egy külön szakma, de mint minden, megtanulható, az internetnet és online tréningeknek, oktatásoknak, online elérhető videóknak, oktató videóknak… köszönhetően, nagyon sok információ lelhető fel ezekben a témákban.

Persze hozzá tartozik, hogy mindezt megtanulni rengeteg idő, energia és költség. De ha valakinek ehhez van ideje energiája, Informatikai affinitása, tudása és rengeteg kitartása, akkor ez is járható út.

Kivéve ha arra szeretne fókuszálni amiben jó, amihez ért, vagy amit szeret csinálni. Mert ebben az esetben nem tölteném az időmet egy más irány megtanulásával is rengeteg időveszteség árán a célomat hátráltatva és másnak piacot átengedve azon a területen, amiben jó vagyok, amihez értek. Ekkor biztos, hogy szakemberekkel csináltatnám az oldalaimat. Hát ön???

Köztes megoldás az OpenSource CMS – pl.: WordPress, Drupal – weboldal

WordPress – OpenSource CMS – nyílt forráskódú tartalomkezelő

A WordPress weboldal készítés és ingyen weboldal készítés közül egy köztes megoldás lehet például az alábbi. Arra gondolunk, amikor a domain-t megvesszük, azaz az a sajátunk és a szinte folyamatos működéshez WEB tárhely szolgáltatás vásárlunk. Ekkor van némi alapköltségünk, amit mi csak befektetésnek tartunk, hiszen ez befektetés a jövőnkbe.

Online megjelenésünk vagy ötletünk vagy vállalkozásunk jövője lehet egy Weboldal, online megjelenés, blog amit mi magunk készíthetünk el. Persze ekkor számolni kell azzal, hogy ezt meg kell tanulnunk. Megtanulható a már fent említett video megoszt oldalakon, vagy közösségi médiák – illetve a mögöttük álló sok segítő ember segítségével. De ebben az esetben rengeteg időt kell áldoznunk tanulásra, önképzésre, vagy fizetős képzésekre.

Persze mindenhez egy kicsit célszerű utána olvasni, utánanézni, vagy megbízható forrásból utánakérdezni. Mert nagyon sokféle forrás ingyenes vagy fizetős megoldás létezik és nem mindegyik megfelelő az igényeinkhez. Ha például Webshopot készítenénk, az már nagyobb falat, mintha ingyen blogot szeretnénk létrehozni.

Előbbihez a jobb eredményekért javasolt szakértő bevonása, utóbbi esetében az ingyenes blog készítés irányát választhatjuk, azaz saját magunk próbálkozzunk. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy Webshop fontosabb, értékesebb, vagy összetettebb mint egy blog oldal. Ahogy mondani szoktuk: “attól függ”! 

Drupal – OpenSource CMS – nyílt forráskódú tartalomkezelő

Ha saját weboldal, blog oldal, webshop felépítésére nincs időnk, affinitásunk vagy kedvünk, ekkor (is) forduljunk, fordulhatunk ezen a területen tapasztalattal és tudással és gyakorlattal rendelkező szakemberekhez vagy cégekhez, mint például a WebServe – kérjen ingyenes ajánlatot weboldal készítésre tőlünk, a Webserve-től!

Esetleg csináltassuk hozzáértőkkel? – OlcsoWebSite.hu?

OWS - Olcsó WebSite Olcsó Weboldal Olcsó Weblap Cheap Website
OWS – Olcsó WebSite Olcsó Weboldal Olcsó Weblap Cheap Website – OlcsoWebSite.hu

Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy forduljon olyan szakemberekhez mint például hozzánk, az OlcsoWebSite csapatához, vagy akár egy szintén komoly tapasztalattal bíró csapathoz, mint pl.: a WebServe-hez, mert mindent ami lehetséges megcsinálnak. Van amiért a legtöbb területet ahogy mi is lefedik tudással, online marketing, marketing, sales szakemberek, erős technikai tudással, SEO és SEO szövegírással, WebDesign-al…

Ehhez, ebben a felállásban szakmai, informatikai, programozói tudásra sem lesz szükség. És nem utolsó sorban lényegesen kevesebb időre.

Kire bízzuk a feladatot, ha mi nem szeretnénk vele foglalkozni?

A saját website, az online jelenlét befektetés a jövőnkbe!

Mi azt valljuk, hogy mindenki csinálja azt, amiben jó, amiben fejlődni szeretne, vagy akár amiben a legjobb. Nem utolsó szempont az sem, hogy amit szeret és amihez ért! 

Ekkor tud a leghatékonyabb és a legsikeresebb lenni és elérni személyes vagy üzleti céljait, mint például függetlenség, passzív bevétel, globális, nemzetközi jelenlét, ötlet megvalósítás és ebből elérni a célját.

Ha ezzel vagy a fentiekkel kapcsolatban kérdése van, keressen minket nagyon szívesen válaszolunk, segítünk.

Üdvözlettel,

Olcsowebsite.hu

Ezek is tetszeni fognak…

WordPress 6.2 Újdonságok

WordPress 6.2 Újdonságok

WordPress 6.2, mivel is érkezik az új WP? A WordPress 6.2 Beta néhány napja érkezett meg, és várhatóan 2023. március...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Share This

Share this post with your friends!